Novinky

Svatomartinské hody

Srdečně Vás zveme v pátek 9.11.2018 na Svatomartinskou husu a kachnu.  více informací

Slavnostní menu

Nabídka pokrmů pro slavnostní příležitosti

Studené předkrmy:

  • 70 g Štramberské šunkové ucho plněné celerovo-jablečnou náplní zdobené petrželkou, na čerstvém salátku se zeleninou 100,- Kč
  • 50 g Uzený norský losos plněný avokádovo-lučinovým krémem 110,- Kč
  • 80 g Plněná rolka z uzeného hovězího jazyka s křenovým krémem, bagetka 100,- Kč.

Teplé předkrmy:

  • 60 g Zapečený chřest v parmské šunce se sýrovým přelivem 80,- Kč.

Polévky:

  • Hovězí vývar z oháňky se zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi 47,- Kč
  • Kuřecí polévka s masem, čerstvou zeleninou a nudlemi 47,- Kč
  • Krémová mrkvová polévka se zázvorem, máslové krutónky 47,- Kč
  • Krémová chřestová polévka s krutónky na másle 50,- Kč. 

Hlavní chod:

  • 200 g Masoví šneci na kovářské jehle (100 g kuřecí prsa, 100 g vepřová panenka, anglická slanina, parmská šunka) s grilovanými cherry rajčátky 270,- Kč
  • 200 g Vrkoč z vepřové panenky s omáčkou ze sušených švestek, sypaný perníkem 240,- Kč
  • 150 g Svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 180,- Kč
  • 200 g Steak z chlazeného lososa s pusinkou z bylinkového másla 240,- Kč
  • 200 g Dřevorubecký kmen z vepřové panenky špikovaný domácí anglickou slaninou se šípkovou omáčkou 240,- Kč
  • 200 g Kuřecí steak v parmské šunce sypaný parmazánem 170,- Kč
  • 220 g Nafiletovaná kachní prsa Magret de Canard po staročesku s pečenými jablky a hřebíčkem na másle (minutková úprava) 240,- Kč
  • 250 g Nakládaná vepřová krkovice s divokými houbami na smetaně 200,- Kč
  • 150 g Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině restované na másle 180,- Kč
  • 150 g Dančí kýta na kořenové zelenině a tymiánu 270,- Kč
  • 250 g (s k.) Jehněčí kotletky nakládané v panenském oleji a tymiánu, s grilovanými cherry rajčátky 260,- Kč.

Přílohy k jídlům nabízíme dle stálého jídelního lístku.

Na odpolední menu doporučujeme:

  • pečená vepřová kolena
  • šunkovou kýtu grilovanou na březovém či švestkovém dříví
  • gulášek (kotlíkový – hovězí, vepřový, zvěřinový)
  • kanapky
  • sýrové či salámové mísy
  • grilování (kuřecí plátky, vepřová krkovička na pivu a mnoho dalšího)
  • zeleninové či ovocné saláty
  • ovocné mísy
  • 50 g řízečky (kuřecí, vepřové)
  • 50 g plněné špalky z vepřové panenky v anglické slanině se sušenou švestkou
  • kuřecí bambitky (spodní stehýnko)
  • pečený losos
  • pikantní masové směsi
  • grilovaná zelenina – paprika, žampiony, cibule, kukuřice
  • čokoládová fontána
  • mísa sýrů holandského typu s olivami (cca 1 kg) – 800,- Kč
  • panenská sekaná
  • zavařené domácí kolínko s rozmarýnem.

Dle přání zákazníka zajistíme domácí rolády či koláče.

Platnost jídelního lístku: od 1.2.2017

Pro případné dotazy nebo informace volejte 556 852 566-7.

Kontaktní údaje

Hotel ROUBENKA

Dolní 327

742 66 Štramberk

Česká republika

Tel. 733 400 300

E-mail: roubenka@roubenkahotel.cz

 

facebook

mapa

Počasí Štramberk - Slunečno.cz