Novinky

1.6.2017

Hledáme do svého kolektivu nového číšníka / servírku

Nabízíme práci na hlavní pracovní poměr v mladém a stabilním kolektivu.  více informací

1.6. 2017

Volné místo v Roubence

Hledáme kuchaře s praxí.  více informací

Slavnostní menu

Nabídka pokrmů pro slavnostní příležitosti 

Nabídka pokrmů pro slavnostní příležitosti

Studené předkrmy:

70 g Štramberské šunkové ucho plněné celerovo-jablečnou náplní zdobené petrželkou,
na čerstvém salátku se zeleninou 100,- Kč
50 g Uzený norský losos plněný avokádovo-lučinovým krémem 110,- Kč
80 g Plněná rolka z uzeného hovězího jazyka s křenovým krémem, bagetka 100,- Kč 

Teplé předkrmy:

60 g Zapečený chřest v parmské šunce se sýrovým přelivem 80,- Kč 

Polévky:

Hovězí vývar z oháňky se zeleninou, játrovými knedlíčky a domácími nudlemi 47,- Kč
Kuřecí polévka s masem, čerstvou zeleninou a domácími nudlemi 47,- Kč
Krémová mrkvová polévka se zázvorem, máslové krutónky 47,- Kč
Krémová chřestová polévka s krutónky na másle 50,- Kč 

Hlavní chod:

200 g Masoví šneci na kovářské jehle (100 g kuřecí prsa, 100 g vepřová panenka, anglická slanina, parmská šunka) s grilovanými cherry rajčátky 270,- Kč
200 g Vrkoč z vepřové panenky s omáčkou ze sušených švestek, sypaný perníkem 240,- Kč
150 g Svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 180,- Kč
200 g Steak z chlazeného lososa s pusinkou z bylinkového másla 240,- Kč
200 g Dřevorubecký kmen z vepřové panenky špikovaný domácí anglickou slaninou se šípkovou omáčkou 240,- Kč
200 g Kuřecí steak v parmské šunce sypaný parmazánem 170,- Kč
220 g Nafiletovaná kachní prsa Magret de Canard po staročesku s pečenými jablky a hřebíčkem na másle (minutková úprava) 240,- Kč
250 g Nakládaná vepřová krkovice s divokými houbami na smetaně 200,- Kč
150 g Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině restované na másle 180,- Kč
150 g Dančí kýta na kořenové zelenině a tymiánu 270,- Kč
250 g (s k.) Jehněčí kotletky nakládané v panenském oleji a tymiánu, s grilovanými cherry rajčátky 260,- Kč

Přílohy k jídlům nabízíme dle stálého jídelního lístku.

Na odpolední menu doporučujeme:

  • pečená vepřová kolena
  • šunkovou kýtu grilovanou na březovém či švestkovém dříví
  • gulášek (kotlíkový – hovězí, vepřový, zvěřinový)
  • kanapky
  • sýrové či salámové mísy
  • grilování (kuřecí plátky, vepřová krkovička na pivu a mnoho dalšího)
  • zeleninové či ovocné saláty
  • ovocné mísy
  • 50 g řízečky (kuřecí, vepřové)
  • 50 g plněné špalky z vepřové panenky v anglické slanině se sušenou švestkou
  • kuřecí bambitky (spodní stehýnko)
  • pečený losos
  • pikantní masové směsi
  • grilovaná zelenina – paprika, žampiony, cibule, kukuřice
  • čokoládová fontána
  • mísa sýrů holandského typu s olivami (cca 1 kg) – 800,- Kč
  • panenská sekaná
  • zavařené domácí kolínko s rozmarýnem.

Dle přání zákazníka zajistíme domácí rolády či koláče.

Platnost jídelního lístku: od 1.2.2017

Pro případné dotazy nebo informace volejte 556 852 566-7.

Kontaktní údaje

Hotel ROUBENKA

Dolní 327

742 66 Štramberk

Česká republika

Tel. 733 400 300

E-mail: roubenka@roubenkahotel.cz

 

facebook google +

mapa

Počasí Štramberk - Slunečno.cz